Comparator oferte servicii mobile

Comparator oferte servicii mobile are un caracter exclusiv informativ și vine să ajute utilizatorii să ia cele mai bune decizii pe piaţa de comunicaţii mobile, oferindu-le posibilitatea de a compara ofertele de telefonie mobilă şi Internet existente pe piaţă, înainte de a alege un anume furnizor sau o anume ofertă.

Acurateţea rezultatelor căutării depinde de informaţiile introduse de furnizorii de comunicații mobile în baza de date a Comparatorului, corectitudinea cărora fiind în exclusivitate responsabilitatea acestora.

Prin folosirea Comparatorului ofertelor de furnizare a serviciilor mobile, utilizatorii confirmă luarea la cunoştinţă, înţelegerea şi acceptarea termenilor și condițiilor.

Cum funcţionează

 1. Pasul 1 Primul pas pentru utilizarea aplicaţiei este să alegi oferta-tip (tipul de contract) pentru care doreşti să compari ofertele disponibile pe piaţă. Poţi alege dintre:
  1. Abonament
  2. Cartelă preplătită
 2. Pasul 2 În pagina nou deschisă ”Opțiuni de selecție” ai posibilitatea să alegi elemente ale ofertelor comerciale :
  - Tipul serviciului furnizat
  - Categoria persoană
  - Promoție
  - Bonus
  - Tarif lunar (lei)
  - Preț cartelă (lei)
  - Trafic Internet (GB)
  - Minute naționale
 3. Pasul 3
  În cazul aplicării criteriilor de selecție, se afișează, sub formă de tabel, Clasamentul ofertelor din punct de vedere al preţului și a altor elemente componente din oferte, care ordonează lista ofertelor selectate, strict în ordinea crescătoare a preţului fiecărei oferte.
 4. Pasul 4
  După afişarea rezultatelor, poţi deschide (făcând clic pe butonul ) fiecare ofertă în parte să o analizezi sau poţi selecta doua sau mai multe oferte pentru compararea opțiunilor incluse, utilizând funcția

Selectează

 • Abonament
 • Cartelă preplatită

Termeni şi condiții de utilizare a aplicației