Comparator oferte servicii mobile

Termeni si condiții de utilizare a aplicației Comparator oferte servicii mobile

Informaţii generale

1. Aplicația web interactivă "Comparator oferte servicii mobile" denumită în continuare ”Comparator” este creată de către Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) cu scopul de a pune la dispoziţia utilizatorilor un instrument independent, echidistant și noncomercial care să permită compararea ofertelor de furnizare a serviciilor de comunicații mobile. electrice.
2. Comparatorul are un caracter exclusiv informativ, fiind destinat atât potențialilor clienți finali care sunt interesați să-şi aleagă un furnizor de servicii de comunicații mobile cât şi clienţilor finali care sunt interesaţi să analizeze ofertele existente pe piața. Rezultatele generate de către Comparator nu reprezintă o recomandare a ANRCETI sau a unui furnizor în vederea încheierii unui contract.

Condiţii de acces şi utilizare

1. Prin accesarea şi utilizarea Comparatorului, utilizatorul confirmă luarea la cunoştinţă, înţelegerea şi acceptarea termenilor şi condiţiilor enunţate mai jos.
2. Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către ANRCETI, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor.
3. ANRCETI va asigura accesul permanent al utilizatorilor la termenii şi condiţiile de utilizare a Comparatorului, fiind responsabilitatea acestora să consulte secțiunea în cauză.
4. Accesul utilizatorilor la Comparator este gratuit și nu este condiționat în niciun fel, utilizatorul având acces instant la toate ofertele publicate de furnizorii de servicii de comunicații mobile în baza de date a Comparatorului.

Condiţii Acurateţea informaţiilor

1. Toate elemente ofertelor furnizorilor de comunicații mobile sunt introduse în aplicație de către aceștia, corectitudinea acestor informații fiind în exclusivitate responsabilitatea furnizorilor concurențiali.
2. Pentru verificarea acurateţei informaţiilor şi a disponibilităţii ofertelor furnizorilor, vă recomandăm să solicitaţi informaţii suplimentare direct de la aceștia. Datele de contact ale fiecărui furnizor se pot obține accesând denumirea acestuia care conţine un link către pagina proprie de Internet.
3. Informaţiile din ofertele afişate de Comparator privind preţul de furnizare şi condiţiile contractuale sunt generale, dar pot avea şi caracteristici particulare, de la caz la caz, care nu pot fi introduse în aplicaţie de furnizori.
4. În vederea luării unei decizii vă recomandăm să analizați atât oferta de preț cât și condițiile asociate prețului serviciului din oferta furnizorului, care pot modifica rezultatele comparației (operațiunile promoționale, aplicarea bonusurilor, traficul Internet inclus, alte benefici, etc.).
5. După afişarea rezultatelor, vă recomandăm să accesați legătura către pagina de Internet a furnizorului pentru a analiza în detaliu oferta acestuia. Pentru clarificarea oricăror nelămuriri legate de o anumită ofertă sau pentru acceptarea acesteia, este necesară contactarea furnizorului.

Limitarea răspunderii

1. Deşi ANRCETI depune eforturi semnificative şi permanente pentru verificarea corectitudinii informaţiilor afişate de Comparator, dat fiind faptul că informațiile introduse de către furnizorii mobili în baza de date a Comparatorului sunt în întregime proprietatea acestora, ANRCETI nu poate oferi nici o garanţie sau asigurare, expresă ori implicită, în ceea ce priveşte acurateţea şi integralitatea acestor informaţii, responsabilitatea revenind în exclusivitate furnizorilor.
2. ANRCETI nu răspunde de niciun fel de daune, costuri, pierderi sau alte asemenea prejudicii, directe sau indirecte, ce pot rezulta ca urmare a accesării, utilizării/incapacităţii de utilizare sau ca urmare a accesării/imposibilităţii accesării de către utilizatori a unui alt website printr-un link publicat în Comparator.

Termeni şi condiții de utilizare a aplicației

  • Condiţii de acces şi utilizareDetalii
  • Acurateţea informaţiilorDetalii
  • Limitarea răspunderiiDetalii